Digitalisatie van je boekhouding: altijd en overal inzicht in je laatste cijfers

Digitalisatie van je boekhouding: altijd en overal inzicht in je laatste cijfers

Ondernemen brengt heel wat verantwoordelijkheden met zich mee. Met de 38 urenweek heb je als ondernemer vaak niet voldoende tijd om je taken uit te voeren. Ben jij ’s avonds ook nog in de weer met administratieve taken zoals het in orde brengen van je boekhouding? Dan kan een digitalisatie van je boekhouding hier wel eens een oplossing bieden. Ervaringen van onze klanten met hun gedigitaliseerde boekhouding leert ons dat ze een enorme tijdswinst realiseren.

Maar er zijn nog voordelen verbonden aan een gedigitaliseerde boekhouding. Continu inzicht, direct zien wat de impact van die ene factuur is op de bedrijfsvoering, je zaak runnen op basis van up-to-date cijfers in plaats van achterhaalde gegevens. De digitalisering van de boekhouding is een essentieel onderdeel van de huidige manier van zaken doen.

Ook wij als boekhoudkantoor hebben daar een belangrijke rol in te spelen. Wij scannen de markt af, zoeken naar de meest innovatieve boekhoudplatformen en begeleiden ondernemers in de implementatie.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die digitalisatie kan bieden? Bekijk dan zeker even het verhaal van Greenway, een van onze klanten. Greenway gebruikt Yuki voor hun online boekhouding en hebben dit gekoppeld met hun kassasysteem en bestelplatform.

Digitalisering kan enorme kansen bieden voor het bedrijfsleven. Neem vrijblijvend contact op met je dossierbeheerder om te bespreken wat de beste aanpak is voor jouw onderneming!

 

Tip: Wil je graag meer weten over Yuki, schrijf je dan in voor de Yuki moves. Dit event vindt plaats op 25 oktober en brengt honderden accountants en ondernemers samen met interessante en disruptieve softwarebedrijven. Wij zijn er ook bij!