Klant aan het woord

Klant aan het woord

Vic Verboven, zaakvoerder van de firma Finishing BVBA werd in 2012 klant van Groep Anthonissen en KMO Team. We zaten samen rond de tafel om te polsen hoe hij de samenwerking met de Groep ervaart.

 

Finishing was een onderdeel van de Iris Groep, gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van de buitenzijde van appartementsgebouwen. In 2012 kreeg Vic de mogelijkheid zich af te splitsen van de Iris Groep en zich als aparte entiteit te gaan vestigen. Via een bevriend collega werd Vic in contact gebracht met Groep Anthonissen.

 

“Ik was al enkele boekhouders gepasseerd voordat ik in contact kwam met Groep Anthonissen. Zij kwamen heel dynamisch en ondernemend over. Ik was op zoek naar iemand die mee dacht met mijn zaak.”

 

“Niet veel later kwam ik in contact met het KMO Team, die heel wat aanvullende diensten biedt en nauw samenwerkt met Groep Anthonissen, ze vormen een geoliede machine”

 

Finishing BVBA stelt een 40-tal medewerkers te werk, zowel in dienstverband als op zelfstandige basis. “Als snel kwamen we met KMO Team HR Focus in contact voor het opstellen van de verschillende looncontracten en de berekening van de lonen, dan volgde KMO Team Verzekeringsadvies. Vandaag werken we zo wat met alle advieskantoren samen: IT Services, KMO Team Verzekeringsadvies, Tax & Legal (het voormalige Consult) en Admin Support”.

 

“Het gevoel dat mijn dossier door verschillende partijen gekend is en de verschillende diensten pro actief met elkaar contact nemen is prettig en werkt efficiënt.”

 

Met vestigingen in Malle en Ruiselede en veel vergaderingen op de werven, is digitalisering van belang. Daarom koos Vic voor Yuki, een online boekhoudplatvorm. Dit systeem zorgt er voor dat de projectleiders toegang hebben tot hun dossiers en er nacalculatie kan gebeuren van de werven. Hoewel er al heel wat efficiënter gewerkt wordt als vroeger, is mijn droom dat ooit alle systemen die we gebruiken met elkaar geïntegreerd zijn.

 

Op de vraag waar Groep Anthonissen en KMO Team nog bij zouden kunnen helpen zegt Vic:

“Een moeilijke vraag… ik denk dat ik wel baat zou hebben bij advies rond verdere digitalisering , subsidies voor investeringen of recuperatie naar sociale lasten toe. Dat zou voor mij een meerwaarde betekenen. Ook specifieke sessies of rondetafelgesprekken met mensen uit de bouwsector zou ik interessant vinden. We hebben vaak toch gelijkaardige uitdagingen, denk dan maar aan digitalisatie bijvoorbeeld”.

 

Om te concluderen “Ik ben erg tevreden en heb de groep al aan verschillende collega’s aanbevolen.”

 

Wij van onze kant hopen nog lang met Finishing BVBA samen te werken en waarderen Vics tijd en eerlijkheid in dit gesprek.