KMO Team opent nieuw ondernemershuis in Noord-Antwerpen

KMO Team opent nieuw ondernemershuis in Noord-Antwerpen

Een warme werkplek die voor een frisse wind zal zorgen in het Noorden van Antwerpen.

Op 1 april 2019 opent het KMO Team haar gloednieuw Business Center in Schoten. De KMO-Teamers bundelen hun krachten en geven ze onderdak in een prachtig gerenoveerd pand.

Deze unieke locatie in het Noorden van Antwerpen brengt verschillende expertises van het KMO Team onder één dak in de Brechtsebaan 30, te Schoten.

Het nieuwe pand past volledig in de strategie: totaaladvies aanbieden op een locatie met sterke doorgroeimogelijkheden, waardoor we onze service naar jullie toe nog kunnen optimaliseren.

Bovendien biedt het KMO Team Business Center, ook een volledig vernieuwde dienstverlening aan. Zo zullen er een aantal co-working plekken ter beschikking worden gesteld die een uitvalsbasis kunnen vormen voor een heleboel ondernemers. Deze werkruimtes worden aangevuld met verschillende vergaderzalen en opleidingsruimtes. Alle ruimtes beschikken over de allernieuwste apparatuur, terwijl je in zalen zoals de Camping en de Boomhut de buitenlucht bijna letterlijk ruikt!

Het KMO Team verleent totaaladvies & diensten aan kmo’s in verschillende domeinen:

  • Tax & Legal (fiscaal & juridisch advies)
  • HR Focus (personeelsadvies)
  • Verzekeringsadvies
  • Admin Support (administratieve ondersteuning)
  • IT Services 
  • Opleidingen

Contact

Benieuwd of we ook voor jouw onderneming een meerwaarde kunnen betekenen? Neem dat zeker contact op met Katrien op businesscenter@kmoteam.com