KMO Team

KMO Team

Uit onze boekhoudkantoren zijn met de jaren een aantal KMO Team Kantoren en Bedrijven ontstaan met gespecialiseerde medewerkers in de meest courante en specifieke bedrijfsprocessen. Binnen de groep helpen boekhouders en specialisten elkaar waar nodig.


SilverFin

SilverFin

Maak het verschil als accountant door gericht advies te geven gebaseerd op geverifieerde financiële data. Stel rapporten op die u interessant vind en communiceer er rechtstreeks met uw dossierbeheerder over. Bespreek de cijfers in context tijdens besprekingen met uw dossierbeheerder online of offline.


Yuki

Yuki

Yuki is het meest vooruitstrevende boekhoud- en administratieplatform van België. Een innovatief platform dat in eerste instantie heeft gekeken naar de behoeften van de ondernemer. Hierdoor heeft de ondernemer dagelijks zicht op zijn financiële cijfers en heeft hij tevens zijn boekhouding steeds op zak. Niet voor niets het snelst groeiende platform van de BeNeLux.


Kluwer

Kluwer

Expert/M Plus is een veelzijdig en compleet boekhoudpakket. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een KMO als een boekhoud- en/of accountancykantoor.


Teamleader

Teamleader

Groep Anthonissen is een officieele Teamleader Partner. Beheer je contacten eenvoudig met online CRM. Elk contact & bedrijf heeft een eigen profielpagina met onder andere contact-informatie, ontvangen en verzonden e-mails en samenvattingen van telefoongesprekken. Centraliseer en deel alle informatie met je collega’s. In een trackinglog zie je een geschiedenis van interacties van elk contact.


Akti

Akti

Anthonissen en Akti vereenvoudigen uw leven.

Laat ons samen en in alle rust de overstap zetten naar de digitalisering van uw beheer.

Zonder kopzorgen en aan een verminderde prijs.