Diensten van een boekhoudkantoor

Boekhouding
Sommige boekhouders zijn zakenmensen, maar de meeste zakenmensen zijn geen boekhouder.
Goede boekhouders zijn nochtans altijd vakmensen.
Wij hebben ze in huis.

Fiscaliteit
De medewerkers van Groep Anthonissen scholen zich constant bij om het complexe fiscale landschap volledig te doorgronden. Ze gidsen u als ondernemer probleemloos langs elke valkuil die de toekomst van uw vennootschap in gevaar brengt.

Juridisch
De juridische context van het zakenleven wordt alsmaar ingewikkelder. Wie de wetgeving kent, kent zijn grenzen, en die zijn vaak minder eng dan je zou denken. Wij adviseren u over de grootst mogelijke bewegingsvrijheid binnen de wettelijke grenzen.

Bedrijfsadvies
GA staat in samenspraak met KMO Team Bedrijfsadvies zowel startende als bestaande ondernemers bij het opstellen en realiseren van hun businessplannen. Door u te laten ondersteunen door GA haalt u een sparringpartner in huis met veel verstand van ondernemen. U behoudt de focus op hetgeen waar u goed in bent terwijl wij u helpen bouwen aan de optimalisering van uw onderneming.

Sociaal
De Belgische sociale wetgeving is erg complex en wijzigt voortdurend. Als drukbezet werkgever is het niet evident om op de hoogte te blijven van alle nieuwe regels. In samenwerking met KMO Team Focus zorgt Groep Anthonissen voor een totaalpakket van loonadministratie en fiscaal advies. We behandelen uw administratieve verplichtingen steeds correct af.