Een virtueel kantoor, iets voor jou?

Een virtueel kantoor, iets voor jou?

Wil je af van de hoge kosten van een fysiek kantoor? Dan is een virtueel kantoor misschien iets voor jou.

 

De manier waarop we werken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Het verkeer, COVID-19, internationalisering, thuiswerken, … heel wat zaken doen ons de traditionele manier van werken in vraag stellen.

 

Hebben we nog wel nood aan een fysieke locatie? Voor heel wat ondernemingen blijft het antwoord op deze vraag ’ja’. Anderen hebben meer baat bij een nieuw model. Thuiswerk bijvoorbeeld of flexwerken. En hoewel er heel wat voordelen zijn, is het goed ook stil te staan bij mogelijke nadelen. Bereikbaarheid is daar eentje van.

 

Telefoon, post, facturen, moeten ergens aankomen. Idealiter houden we dit gescheiden van de privé situatie. Wat met telefoontjes als je zelf afwezig bent? Een virtueel kantoor kan dan een goede oplossing zijn.

 

In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden zijn virtuele kantoren gewoon fysieke bedrijven. Dus hoewel gebruikers of huurders ervan niet fysiek in het virtueel kantoor aanwezig zijn, gebruiken ze het adres, het telefoonnummer en eventueel aanvullende diensten wel voor hun bedrijfsvermelding en communicatie. Het grote voordeel voor de gebruiker: je betaalt niet de kost van een fysieke kantoorruimte, maar je geniet wel van de uitstraling en voordelen van een fysiek kantoor.

 

Herken je jezelf in een van onderstaande situaties? Dan is een virtueel kantoor mogelijk iets voor jou.

 

  • Wil je een professioneel kantooradres, zonder de hoge kost van een fysiek kantoor?
  • Ben je een flexibele ondernemer die vaak reist en geen fysiek kantoor nodig heeft?
  • Wil je jouw privé en professioneel en postadres scheiden?

 

Binnen Groep Anthonissen bieden wij de service van een virtueel kantoor exclusief aan aan onze klanten. Je komt terecht in een professionele omgeving met een ruim aanbod aan ondersteunende diensten. Denk maar aan: huur vergaderruimtes, postverwerking, extra administratieve ondersteuning. Vragen of meer weten over de voorwaarden? Neem contact op met je dossierbeheerder of stuur een mailtje naar onze collega Wendy.