Wij bellen enkel nog over het internet!

Wij bellen enkel nog over het internet!

Groep Anthonissen heeft er onlangs voor gekozen om de volledige telefonie onder de loep te nemen. Waar in het verleden elk kantoor zijn eigen lokale telefooncentrale had die nog werkte met de klassieke ISDN lijnen is nu gekozen voor één grote centrale voor alle kantoren samen, gebaseerd op VOIP (Voice Over IP). Gedaan dus met de klassieke ISDN lijnen. Bellen doen we nu enkel nog over het internet.

De vereisten voor de nieuwe centrale waren de volgende.

  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudig te beheren
  • Bereikbaarheid, waar en wanneer je wilt (kantoor, thuis, op de baan)
  • Geen fysieke centrale meer, maar een cloud based oplossing
  • Integreerbaar met verschillende CRM systemen en Office 365
  • En last but not least : de oplossing moet betaalbaar zijn.

 

Na een screening van de mogelijkheden heeft Groep Anthonissen al deze functionaliteiten gevonden in de VOIP oplossingen van 3CX. De implementatie hiervan werd gedaan door hun vaste IT partner.

 

Met VOIP haal je een erg schaalbare en flexibele oplossing in huis. De centrale is geschikt voor kleine ondernemingen met slechts 1 telefoon toestel tot en met grote bedrijven waar honderden telefoons nodig zijn. Op basis van de eigen wensen, kunnen altijd gebruikers, functies en lijnen toegevoegd of verwijderd worden. Het mooie van de oplossing is ook dat de meeste functionaliteiten standaard zijn en er dus niet voor bijbetaald moet worden. En geen telefooncentrales op locatie meer, waarbij je vastzit aan een aantal vaste lijnen en weerkerende onderhoudskosten.

 

Voor meer informatie over hoe VOIP kan bijdragen aan jouw organisatie kan je vrijblijvend contact opnemen met KMO Team IT Services. Zij komen met alle plezier de nieuwe manier van telefoneren toelichten.